regnvandsmåler

En regnvandsmåler i haven kan være både hyggelig og nyttig at have. Med den kan man følge vejrets skift på nærmeste hold og samtidig vide, hvor meget nedbør haven har. Der findes mange slags regnvandsmålere, fra budgetvenlige og lette modeller til mere dekorative og sjove.

Med en måler skal man blot ud i haven for at tjekke vandstanden i måleren, og med en regnvandsmåler til vanding af haven med brusehovedet får man endnu mere glæde af sin investering. Så hold øje med sæsonens nedbør og bliv din egen meteorolog med en regnmåler i haven.

Modsat en regnvandstønde, så er regnvandsmåleren ikke beregnet til at skulle genbruge regnvandet. Men mere at måle nedbøret.

Hvad kan man bruge en regnvandsmåler til?

En regnvandsmåler er beholder som kan måle nedbøret i haven. Den kan være smart at have om sommeren, både som en lille gimmick, men også for at se hvor meget vand der er kommet. Det kan være relevant for dig som vil holde en smuk have med blomster og smukt græs.

Forskellige slags regnvandsmålere

Der findes flere forskellige slags regnvandsmålere, både med forskellige funktionalitet og forskelligt budget. Der er også mange forskellige stilarter. Hvad end du er til de helt klassiske, elektroniske eller vil have en flot og dekorativ regnmåler. Vi har samlet et udsnit af nogle af de mest funktionelle og flotteste regnmålere.

Klassisk regnmåler i glas

Du har måske set dem før? De helt klassiske regnmålere – De er ofte billige til omkring 50-100 kr, denne regnvandsmåler i glas og på en tynd stål pind, kan sagtens bruges! De er ganske fine og kan sagtens benyttes gennem sommeren – Dog er det ikke en måler som du skal forvente holder samme tilstand i mange år. Den er dog meget praktisk, hvis du vil følge med i hvor meget nedbør der falder.

Du kan få den billigt hos globaltools.dk for 69kr.

Se nuværende pris på regnmåler

Se globaltools udvalg af regnmålere her

Flot regnvandsmåler i kobber til haven

Vil du have en regnvandsmåler som kan mere og som kan holde længere? Så kig efter en regnmåler i kobber! Den har et flot look, som vil pynte i enhver have. Samtidig er den funktionel og kan bruges i flere år. Det æstetiske look gør at den vil passe godt ind i mange miljøer. Tilgengæld vil den være lidt dyrere end de små vandmålere.

Du får en flot kobber regnmåler hos haveglad.dk – Den står til omkring 600kr – Men er også i god kvalitet og du vil helt sikkert få glæde af den i flere år.

Elektronisk regnvandsmåler med vejrstation!

Vil du gerne have hele pakken, hvor du både kan se nedbør, temperatur, vind og andet? Så vælg en vejrstation med indbygge regnvandsmåler – Så kan du blive en rigtig hobby meteorolog! Det er især smart for dig der går op i holde den pæneste have.

Dette er en digital regnvandsmåler med indbygget vejrstation. Med en vejrstation kan du se alle de vigtigste detaljer om vejret opdatere i realtid – Du er altid opdateret. Der findes flere forskellige slags – F.eks. denne forholdvis simple station fra Ventus – Til cirka 200kr.

Går du all in? Så kan du også få en lidt større model som nærmest er en slags mini meteorologisk station, denne er til dig som ikke går på kompromis og bare vil have den bedste.

Dekorativ regnvandsmåler i sten

Vil du have en virkelig flot have med en integreret regnvandsmåler, som er lavet i flot stengranit? Så kan du få en virkelig smuk regnmåler fra Solus. Denne er i flot sten grå design, som vil holde din have flot i mange år!

Prisen er dog også lidt højere – Her koster denne måler omkring 4.000 – 5.000kr. Så det er helt klart til dig der vil have en flot designer ting til din have!

Hvad skal man så vælge?

Der er flere muligheder i dette post og vi kan ikke vælge for dig! Men det afhænger i høj grad af hvad du har af budget – Om du vil have en pyntende regnmåler, som fremstår som et design i din flotte have. Hvis du er mest til funktionalitet, så giver det klart mest mening med en digital regnmåler.

Der er dog også noget hyggeligt i at se en “gammeldags” måler blive fyldt, hvor efter man kan gå ud og se hvor mange millimeter der faldet. Ingen tvivl om at en regnvandsmåler er en sjov og flot gimmick til haven!

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *