Have af havearkitekt

Det kan være både svært og tidskrævende at starte sit eget haveprojekt. Så hvis man ønsker en smuk, velindrettet og æstetisk have, kan det være en glimrende idé at benytte en havearkitekt.

Men hvad koster en havearkitekt i timen? Og hvor meget skal man forvente at en komplet have koster? 

Det er nogle af de ting vi vil undersøge i dag. Samtidig giver vi dig nogle tips og tricks, så du kan få mest for pengene, uden at gå på kompromis med kvaliteten! 

Havearkitekt timepris

For at kunne udregne, hvor meget en komplet have eventuelt kan koste, kan det være smart at kigge på timeprisen.

En typisk timepris for en havearkitekt ligger omkring 600 – 1.200 kr. Vær dog opmærksom på at denne kan variere alt efter geografisk placering, samt valg af havearkitekt. 

Den typiske proces fungerer ved at der afholdes et indledende møde, med opstart samt planlægning og skitsering af opgaven, hvorefter et samlet tilbud laves med det forventede antal timer.

Hvad koster en komplet have hos en havearkitekt? 

Den totale pris vil afhænge af størrelsen af haven, samt hvilke krav der stilles. En gennemsnitlig have forventes typisk at koste mellem 30.000 – 40.000 kr, inklusiv planteliste. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra forskellige havearkitekter? Prøv 3byggetilbud og modtag 3 uforpligtende tilbud:

Modtag 3 uforpligtende tilbud fra havearkitekter

Hos 3byggetilbud.dk får du 3 uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Derudover kan der komme udgifter til anlægsgartner, planter og andre påkrævede materialer. Husk dog på at dette ofte er en engangs investering, som kan skabe et smukt havemiljø i mange år frem.

En smuk og flot have, kan faktisk også være med til at øge værdien af din bolig, hvis du f.eks. Overvejer at sælge i fremtiden. Derfor kan det faktisk være en fornuftig investering for nogle.

Sådan får du det bedste tilbud på en havearkitekt

Hvis du har besluttet dig for at prøve at få ideer fra en havearkitekt, så er der et par overvejelser du bør gøre dig inden.

Der kan nemlig være stor forskel på pris, kvalitet og stilart hos de forskellige havearkitekter. Derfor bør du altid følge disse enkle tips for at få det bedst mulige tilbud.

Indhent tilbud fra flere leverandører

Det kan være en god idé at indhente flere tilbud fra havearkitekter. Du kan enten selv ringe til flere udbydere og få en snak med dem, eller du kan gøre som vi anbefaler og benytte 3byggetilbud.dk.

På den måde modtager du henvendelse fra flere havearkitekter, og det gør det nemt for dig at sammenligne tilbud.

Find inspiration

Søg rundt på internettet og find inspiration til en flot have. En god idé kan være at søge på sociale medier som Pinterest, her kan du finde flotte og unikke haveideer.

Gør dig nogle tanker omkring stilart og hvad du ønsker i din have. Vi anbefaler dog også at du er lydhør overfor idéer, da havearkitekterne ofte har nogle gode input her.

Start den indledende snak

Have stol

Et godt råd at få med til sidst, er at man bør huske at holde indledende snakke. Det kan godt være, at du vil skulle holde et par møder med forskellige havearkitekter, men det kan være særdeles vigtigt!

Du bør nemlig altid finde en havearkitekt, som du føler at du kan stole på, som virker troværdig som en person du er bølgelængde med.

Selvom I ikke behøver at være bedste venner, så er det altid vigtigt at finde et godt match når det gælder projekter som en ny have.

Undervejs kan der opstå problemer, diskussioner eller andet – Og her er det godt at man arbejder sammen med en troværdig og pålidelig person.

Så mærk efter og du føler at det er en person som kan stå for dit projekt og hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, så er det typisk også det.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *