husnummer

Kæmper du nogensinde med at finde dit hus på din gade? Går leveringschauffører vild, når de prøver at finde din adresse? Leder du bare efter en nem måde at tilføje noget personlighed til dit hjem? Se ikke længere end husnummer! I dette indlæg vil vi udforske de forskellige typer husnummer og give tips til, hvordan du vælger den perfekte til dit hjem.

Der findes mange forskellige slags, i forskellige materialer, med og uden lys. Mulighederne er mange! Derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan få inspiration.

Husnummer med lys

Er du på udkig efter et flot husnummer med lys? Vi har samlet nogle muligheder, både med og ude solcellelampe. På den måe kan du få din facade til at se moderne ud. Samtidig med at du kan fremvise dit husnummer på skøn måde.

Alle væglamperne sælges med numre inkluderet – Som du kan sammensætte, så de passer til netop dit nummer. Alle nedenstående er husnummer til mur og er ganske nemme at sætte op. De kommer med alt hvad du skal bruge for at få sat det op.

Husnummer med solcellelampe
Husnummer med solcelle lampe til 449kr

Vil du have et flot husnummer med lys, så se de tre muligheder i zink, sølv eller hvid – Simple men rigtig flotte!

Er du mere til et klassisk, men stadig moderne look? Så se denne sølvgrå væglampe:

Grå væglampe med husnummer
LED lampe med nummer til 689 kr.

Er du på udkig efter en billig men flot facadebelysning til dit hus? Så tjek denne grå lampe fra lucanda:

Til 269kr. får du denne flotte lampe

Se også de flotte led numre som er soldrevet og som kommer i et flot og enkelt look. Med denne får du en flot facade, der ser indbydende ud – De fåes i alle tal og bogstaver, som du måtte ønske:

Husnummer i kobber

Vil du have et klassisk husnummer, som samtidig skiller sig ud? Så vælg et flot nummer i kobber! Det kan virkelig noget, især matchede op med de rigtige farver. Så giv din facade maling, og pep det op med et flot kobber nummer! Vælg selv det nummer, som passer til dit hus.

Husnummer kobber

Rustfri stål

Er du mere til et rent look og simpelt look? Så kan du også få numre i rustfri stål. De kommer i en sølvgrå farve, som passer til de fleste facader. De fås i skinnede look og mere rafinerede look, se de to glimerende muligheder herunder:

husnummer i rustfristål
husnummer i rustfristål

Er du på udkig efter det klassisk stå look? Men vil du stadig have det lidt anderledes? Så se denne runde form i rustfri stål:

husnummer i rustfristål

Digital nummer

Vil du have et anderledes, men stadig moderne husnummer? Så se denne digitale version – Det er anderledes, men kan måske klæde din husfacade;

digital husnummer

Som du kan se, er det anderledes, men kan præge en hvid og kedelig facade.

Hvad skal man vælge?

Det er svært for os at sige hvad du skal vælge til netop din facade – Der er mange muligheder og alle har sin smag. Samtidig er det også meget op til hvilken farve din facade har. Om ikke andet har du fået lidt inspiration her, som du kan tage med videre i din søgning.

Det kan koste op mod 500 – 1.000kr, at købe et nyt husnummer – Men det holder også i mange år og kan give et godt førstehånds indtryk af din bolig.

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *