Havesprøjte

En havesprøjte er et essentielt værktøj at have. Den kan bruges til mange forskellige ting i haven. Den vil gøre enhver algebehandling eller ukrudtsbekæmpelse meget nemmere. Der findes utallige af mærker indenfor havesprøjter og der kan være stor forskel på kvaliteten. I dette indlæg har vi forsøgt at teste markedet, for at finde den bedste havesprøjte.

Hvilken havesprøjte skal man vælge?

Når du skal vælge din havesprøjte, findes der både forskellige størrelser og forskellige typer. Derfor er det vigtigt at du finder ud af hvad dit behov er. Der findes helt små håndholdte sprøjter, som er under 1 liter. De kan være smarte til små områder og bede, hvor du f.eks. skal behandle for ukrudt.

Til større opgaver, såsom en algebehandling eller imprægnering af fliser, vil der være praktisk med en større beholder. Her kan du få alt fra 1 liter op til 16 liters beholdere. Mange er udviklet til at være ergonomiske, så kroppen belastes mindst muligt ved havearbejdet.

De kan fås både som rygsprøjte med rem, så du kan have den på ryggen. Det kan også fås med hjul, så du kan rulle rundt med den i haven. De helt almindelige havesprøjter fungere med pumper, hvor du

De mange muligheder kan gøre det svært at vælge. Derfor har vi samlet et udsnit af forskellige havesprøjter som er gode at have. Det vil være en god idé at have flere forskellige havesprøjter, f.eks. både en lille sprøjte til det mindre havearbejde, samt en stor havesprøjte til de mere omfattende opgaver.


Elektrisk havesprøjte med batteri

En el havesprøjte er et essentielt værktøj at have i sit redskabsskur. Den er perfekt til større haveopgaver, når haven skal gøres forårsklar. Det vil være med til at gøre mange opgaver nemmere at håndtere i haven. Der findes gode muligheder for el havesprøjter og vi har samlet et udsnit af de bedste her:

Med en elektrisk havesprøjte fra Ryom, får du et god haveredskab til de store opgaver. Den kommer med et genopladeligt batteri, som kan bruges i op til 90 minutters arbejde. Havesprøjten er nem at bruge og kan justeres efter behov.

Ryom laver kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Med denne sprøjte får du også en teleskopstang, som gør det nemt at bruge den, selv i vanskelige områder.

Den er nem at have med rundt i haven, der er en tilhørende rem, som gør at du kan have den på ryggen eller rundt om skulderen. På den måde kan du nemt tage den med rundt.

Ryom havesprøjte 8 liter med batteri og lader

9.3 out of 10
Pris
9 out of 10
Kvalitet
9 out of 10
Funktionelitet
10 out of 10

Fordele

Elektrisk med godt batteri


Bedste tryksprøjte til haven

Foruden en elektrisk havesprøjte, er det en god idé at investere i en tryksprøjte. Der er mange muligheder for både at anskaffe sig en større sprøjte, men også de helt små er ganske populærer. Vi har fundet og testet forskellige størrelser, så du kan vælge den som passer til dit behov.

Bruger du forskellige kemiske produkter kan det være en god idé at have flere tryksprøjter. F.eks. have en tryksprøjte til algemiddel og en anden sprøjte til ukrudtsmiddel. På den måde undgår du at blande de kemiske produkter og beskadigede områder unødvendigt. Tryksprøjter koster ofte omkring 100 kr og holder i mange år. Så det er heldivis ikke den største investering.

Det anbefales at man både har en 1 L’s håndsprøjte, men også har en større sprøjte på f.eks. 5-8L. Det vil kunne dække dine behov for at klar gøre haven, samt holde ukrudt og alger nede.

Turfline havesprøjte 5L

9.2 out of 10
Pris
10 out of 10
Kvalitet
8.5 out of 10
Funktionelitet
9 out of 10

Fordele

Billig

God kvalitet til prisen

Bedste håndsprøjte

Skal du bruge en simpel tryksprøjte til drivhuset, bede eller en lille have? Så har bør du anskaffe dig en håndsprøjte. Med denne lille model fra Hozelock, får du et produkt som holder i mange år og som er meget nemt at bruge.

Hozelock håndsprøjte 1,25 Liter

8.8 out of 10
Pris
7.5 out of 10
Kvalitet
10 out of 10
Funktionelitet
9 out of 10

Fordele

God kvalitet

Let og lille

Konklusion

Vi håber dette indlæg har hjulpet dig med at finde frem til den bedste havesprøjte til dine behov. Der findes flere mærker på markedet, men vi har udvalgt de få mærker, som vi synes bedst om. Hvis du vælger ud fra anbefalingerne i denne artikel, er vi sikker på at du vil få et godt redskab.

Categories:

Comments are closed