haveseng

En have seng kan være en fantastisk tilføjelse til enhver have. Med en haveseng kan man slappe af, læse en bog, eller endda tage en lur i de varme sommerdage. Der er et bredt udvalg af have senge, der er designet til at passe til enhver have og enhver smag. Fra træ til metal og polyrattan, med eller uden hynder og puder, kan man finde en have seng, som passer til den eksisterende stil i haven. Med den nyfundne komfort og afslapning er der ingen tvivl om, at en have seng vil være en god investering for enhver haveejer.

Havesenge fås både i runde, firkantet, trekantet og andre spændende former – De er blevet meget populære og det forstår man jo godt! Det er både dekorativt, men også en rigtig god måde at nyde en lun sommerdag!

Oversigt over de bedste havesenge

Vi har tjekket internettet i gennem for at finde nogle af de pæneste og mest behagelige havesenge – Her kan du se en samlet oversigt over de fund som vi har gjort. Vi håber at du finder en seng som passer til din have og din stil. Der findes rigtig mange slags derude, men vi er helt vilde med dem her!

Er du til former? Så vælg en rund haveseng!

Vil du have total komfort – samtidig med at have mulighed for at skygge for solen, f.eks. hvis du skal slappe af med en god bog? Så kan du få en rund haveseng med parasol. Det er et lækkert og smukt møbel til haven. Dette havemøbel står til cirka 2.700kr og giver dig en behagelig og lækkert seng, som du kan du bruge til en god sommer lur.

Den kan fås både i brung eller sort design.

haveseng rund med parasol

Den er lavet i ratan og holder i lang tid. Du er sikker på et flot møbel, som vil pynte i lang tid!

En haveseng til hele familien

Har du en stor familie? Eller ofte venner på besøg? Så overvej denne smukke seng med plads til 6 personer. Det vil helt sikkert være hyggeligt til en varm sommeraften og kan samle familie og venner til gode stunder!

Denne seng er lidt dyrere og fås til omkring 5.000kr – Men den gør haven til et godt samlingspunkt for familie og venner – Den vil helt sikkert give uforglemmelige stunder.

haveseng rund

Alternativt, hvis du har en mere lys stil i haven, så se denne flotte haveseng i hvid – Den vil bringe en lys og glædelig stemning i hele haven!

haveseng hvid

Vil du have maksimal komfort? Så vælg en loungeseng!

Her har vi samlet et udsnit af de flotteste og mest behagelige lounge senge til din have. Se de forskellige stile, de vil helt sikkert pynte i haven! De er alle i prisklasserne omkring 1.500 – 3.000.

haveseng

Er du til den maksimale komfort og de bedste lure? Så bør du vælge en lounge seng til haven. Den er formet som sengen du har i soveværelset, men lavet i et flot rattan look, så den passer til enhver have. Når du først har prøvet sådan en, så vil du altid elske at få en lur i denne!

loungeseng

Andre nævneværdige havesenge

Så du ikke noget som var lige din stil? Så har vi samlet et par andre havesenge som du jo måske kunne overveje.

En flot og æstetisk seng i brun design, som passer til de fleste haver!

Helt simpelt, men stilfuldt! Kan også købes i andre farver – Såsom brun eller hvid.

Hvad er forskellen på en solseng og en haveseng?

I og for sig, så er en solseng og en haveseng det samme. Dog defineres en haveseng ofstest som en lidt mere luksuriøs udgave, som er mere behagelig og minder mere om de senge vi kender fra soveværelset. Der er næsten intet værre end at lægge i en halvdårlig solseng og vågne med ondt i ryggen. Det undgår du med en lækker polstret haveseng. Du får også både senge med tag, gardin eller andre muligheder for at få skygge, hvis du f.eks. skal læse en god bog!

Hvad koster en haveseng?

Den typiske pris er alt fra 1.500 – 5.000kr – Det afhænger ofte af størrelsen og om du vil have med eller uden tag.

Hvordan vedligeholder man sine havemøbler?

Vi har lavet en lille guide, som du kan bruge til vedligeholdelse af din haveseng. Se her hvordan du vedligeholder havemøbler!

Er du stadig lidt i tvivl, så tjek hele udvalget hos en af vores samarbejdspartnere lige her

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *