Grøntsagsfrø

Når man bor i en lejlighed eller har en lille have, kan det være svært at plante og dyrke sine egne grøntsager. Heldigvis er det ikke umuligt, og der er faktisk en række grøntsager, som er særligt velegnede til at dyrke i små haver eller altankasser.

Du kan vælge at gå den klassiske vej og vælge nogle af de mest spiste grøntsager. Men der er også mange andre muligheder – Selvom du ikke har meget plads, så er det altid muligt at finde en lækker grøntsag, som du kan plante selv!

Se det store udvalg af lækre økologiske grøntsagsfrø hos: Økohaven.dk

Køb ærte frø og dyrk dine egne ærte planter

Ærter er lette at dyrke og kræver ikke meget plads. De kan plantes direkte i jorden eller i en krukke, og de spirer hurtigt. Ærter trives bedst i sollys, men tåler også skygge. De er klar til høst efter cirka to måneder. Der findes mange forskellige sorter og de kan bruges til rigtig mange retter. Det er en dejlig plante at have i sin altankasse!

Plant cherrytomater og få de bedste tomater


Cherrytomater er en af de mest populære grøntsager at dyrke i en have eller altankasse. De kræver ikke meget plads, men masser af sollys og vand. De er klar til høst i august og september. Du kan nemt komme i gang med at dyrke dine egne tomater. Det er som om at de bare smager bedre, når man selv har groet dem!

Tomater er en god grøntsag og de kan bruges til rigtig mange ting.

Plant din egen salat


Salat er en let grøntsag at dyrke i en lille have eller altankasse, og den kan dyrkes året rundt. Salat kræver kun lidt sollys og masser af vand. Der findes mange forskellige slags salat, så der er noget for enhver smag.

Om du er til iceberg, rucola eller hjertesalat, så er der mange muligheder for dig!

Radiser er en lækker grøntsag, køb radsie frø til din altankasse


Radiser er også en let grøntsag at dyrke i en lille have eller altankasse. De spirer hurtigt og tager kun cirka en måned fra såning til høst. Radiser kræver masser af sollys og vand og smager fantastisk i salater og sandwiches.

Forårsløg frø er nemt at få til at vokse

Løg er en langsomt voksende grøntsag, men de kan dyrkes i både små og store haver. De kræver masser af sollys og vand og er klar til høst i august og september. Løg er ideelle til at tilføje smag til retter som suppe og gryderetter.

Uanset om man har en lille altan eller en lille have, er det let at dyrke sine egne grøntsager. Disse fem grøntsager er særligt velegnede til at dyrke i små haver og altankasser, og de er lette og sjove at dyrke. Så gå i gang og nyd friske, hjemmedyrkede grøntsager året rundt!

Vi håber dette har givet dig nogle gode ideer, så du kan komme i gang med at grå dine egne grøntsager! Der findes mangle gode grøntsagsfrø, men husk at vælg de bedste, så du får det bedste udfald.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *