Græstrimmer

Velkommen til indlægget græstrimmer bedst i test!

Haven skal vedligeholdelse og i særdeleshed græsplænen. Vi har tidligere været omkring de bedste robotplæneklippere, men det er ikke altid nok. Selvom plæneklipperen kan tage det meste, så vil der stadig være studsede og sjuskede kanter i din græsplæne, de steder hvor plæneklipperen ikke kan nå.

Det går ikke og derfor er du nødt til at have en græstrimmer. Derfor har vi kigget på hvilken græstrimmer der er bedst i test, så du kan få det værktøj som passer dig. Alle fortjener en flot, lige og lækker græsplæne!

De kaldes også til tider for en kantklipper, men det er i bund og grund det samme, vi vil dog komme ind på de forskellige slags græstrimmere i løbet af dette indlæg.

Derudover kan du også få en buskrydder, som er en mere kraftigt version af græstrimmeren. Den kan lidt mere, men til en ganske almindelig græsplæne er den ikke super nødvendig. Med de muligheder som du bliver præsenteret for her, vil du kunne klare alt det du har brug for.

Vi har sammenlignet anmeldelser på nettet og brugt vores egne erfaringer, for at finde frem til de bedste bud til dig.

Det vigtigste når du skal vælge den bedste græstrimmer

Der er få ting at holde øje med når du skal have fat i den bedste græstrimmer, men det er trodsalt vigtigt at vide hvad man skal gå efter. Der er faktisk mange muligheder!

Hvad er dit behov? Hvis du gerne vil kunne bruge den til hæk og græsplæne, så vælg en buskrydder

Har du stikkontakter i nærheden? Du kan både få med og uden ledning

Hvad er dit budget? Græstrimmere fås i mange prisklasser, læg et budget og vælg den som passer til.

Vi guider dig til at vælge den rigtige græstrimmer, så lad os kigge nærmere på det! Vi har forsøgt at finde trimmere i forskellige prisklasser og til forskellige behov – Så kig med her og se om der er en som passer til dig!

Vi anbefaler – Er dette den bedste græstrimmer?

Hvis vi skulle komme med én anbefaling, som kan passe til de fleste behov, så ville vi vælge en græstrimmer med følgende funktioner:

Ergonomisk teleskopstang – På den måde undgår du at beskadige ryggen og letter arbejdet en smule

Håndholdt med trådløst batteri – Det kan være en stor opgave i sig selv med udendørs forlængerledninger, undgå dette og vælg en med en ledningsfri batteridrevet græstrimmer

God værdi for pengene – Det kan være svært for os at forudsige dit budget. Græstrimmer fås fra 200kr. op til 2-3.000 kr.

Et godt mærke med garanti – Vi går efter de velkendte mærker, dem som vi ved holder og som vi har prøvet tidligere

Ryobi græstrimmer

Ryobi +ONE

9 out of 10
DKK600

Ryobi +ONE serien er en serie med eldrevne haveværktøjer. Alle bruger samme batteri, så du kan skifte mellem værktøjerne

Batteri
10 out of 10
Kvalitet
9.1 out of 10
Ergonomisk
9 out of 10
Pris
7.9 out of 10

Fordele

Nem at bruge

Godt batteri

Godt ergonomisk greb

Ulemper

Lidt dyrere end andre produkter

Bedst hvis du har Ryobi i forvejen

Vores valg ville være en Ryobi+ One og der er nogle ganske simple grunde til det. Det opfylder ganske enkelt de kriterier vi har sat op, for at find en god græstrimmer. Til prisen får du et fantastisk værktøj, som kan alt det som du skal bruge.

Det som klart taler for ryobi er at de laver nogle af de bedste produkter på markedet – Deres one serie er specielt fantastisk! Batteriet kan bruges til alle værktøjer i serien, så når du først har 1 batteri, så kan det bruges til dine andre maskiner også.

Ryobi batteriet har en af de længste levetider på markedet også har deres produkter et rigtig fedt design. Med denne Ryobi får du flere klippe muligheder, en kraftfuld klipper og ergonomisk greb, som kan justeres. Det er simpelthen all-in-one løsningen, der både kan trimme græsset og klippe kanterne.

Til en pris på omkring 600 kr, er det faktisk godt givet ud og du får et værktøj, som du bliver glad for i mange år.

Men det kan være denne ikke passer til dit behov – Så derfor har vi valgt at inkludere flere muligheder, som passer til enhver haveelsker.

Den budgetvenlige græstrimmer

Måske du har en lille have, hvor behovet for græstrimmer ikke er så stort. Så vil det klart give mening af gå efter en budgetvenlig udgave. Her får du et solidt stykke værktøj, som kan klare det den skal, men så heller ikke mere.

Einhell Græstrimmer

6.1 out of 10
DKK199DKK159

Einhell levere gode produkter til en billig pris – Dette er en af de aller billigste løsninger på markedet

Batteri
1 out of 10
Denne er med ledning..
Kvalitet
6.5 out of 10
Ergonomisk
6.8 out of 10
Pris
10 out of 10

Fordele

Fin kvalitet

Justerbar greb

Ulemper

Med ledning

Kvaliteten er ikke ligeså god som andre produkter

Græstrimmeren som er bedst i test

En anden græstrimmer som er blandt de bedste er makita. De tilbyder 3 års garanti og er kendt for at levere kvalitets produkter til en fair pris.

Makita og ryobi minder om hinanden og de har de samme gode specifikationer i sidste ende vil det være en personlig præference som afgører, hvilken du bør vælge. Samtidig er Ryobi lige cirka 50kr. billigere, så det er næsten samme pris, men begge er klart at foretrække.

Den bedste – Men dyreste

Er du på udkig efter det bedste af det bedste? Så gå med et mærke som Dewalt, de er kendt for at lave nogle af de bedste produkter på markedet. Du skal dog også være klar på at betale mellem 1.000 – 2.000 kr, men her får du et værktøj i professionel kvalitet.

Dewalt græstrimmer

8.8 out of 10
DKK1950DKK1.393

Dewalt er kendt som en af de bedste mærker på markedet

Batteri
10 out of 10
Denne er med ledning..
Kvalitet
10 out of 10
Ergonomisk
8.7 out of 10
Pris
6.5 out of 10

Fordele

Professional kvalitet

Justerbar greb

Lang batteritid

Ulemper

Til den dyre side

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *