Algebehandling • tagmaling • facadeservice

FLISERENS MOD ALGER, MOS OG FLISEPEST

Rensning og imprægnering af fliser
Giv fliserne, terrassen og indkørslen nyt liv med skånsom men grundig fliserens og imprægnering. Fliserens fra Flot-Facade fjerner alt indgroet snavs og organiske belægninger som alger, mos og flisepest, så din udendørs belægning bliver som ny. Med brug af en speciel rotationsrenser, kan vi udføre en dybdegående rensning med minimal brug af kemi – og til en minimal pris.

Hos Flot-Facade har vi ekspertisen og den rette know-how, når det kommer til bekæmpelse af alger, mos og øvrige organiske belægninger på alt fra tage, facader og fliser. Vores team af erfarne algebehandlere udfører afrensning og imprægnering af fliser hos private husejere, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger i hele Øst-, Nord- og Midtjylland. Kontakt en af vores algebehandlere for rådgivning eller et godt og uforpligtende tilbud på fliserens.

Fliserens med virkningsgaranti

Vores faglige stolthed og ekspertise inden for algebehandling betyder, at vi giver virkningsgaranti på alle behandlinger af alger og mosbelægninger. Så er du i mod forventning utilfreds med resultater, så vender vi tilbage uden beregning og forlader ikke stedet før du har det resultat du forventer – og fortjener. Trods 8 år med garantiordning, så har vi stadig vores førte garantisag til gode.

Fliserens og imprægnering – sådan gør vi

Fliserne renses med en special Rotationsrenseren, som foregår uden brug af kemikalier og er skånsomt for både fliser og miljø.

Rotationsrenseren fjerner alt snavs, belægning, ukrudt og flisepest. Efterfølgende efterbehandles fliserne med en langtidsholdbar nanoimprægnering, så overfladen forsegles påny og bliver mere afvisende overfor snavs, fugt og nyt organisk materiale. Afslutningsvis fejer vi med nyt fugesand, så baggård, indkørsel eller terrasse ser ud som ny.

Er belægningen hårdt medtaget, så højtryksrenser vi overfladen skånsomt, uden at fjerne cementpastaen eller blotlægge fliserne. Efterfølgende imprægneres de rengjorte fliser, så de bliver modstandsdygtige overfor nye alger og mosangreb. På den måde er I sikret et flot resultat med langtidsholdbareffekt uden risiko for fugt- og frostskader. Kontakt Flot-Facade og få en professionel algebehandler til at levere et perfekt resultat til markedets laveste pris.

Abonnement på algebehandling

Få algebehandlet dine fliser hvert eller hvert andet år med et algeabonnement hos Flot-Facade. Så får du automatisk mindst 10% på regningen.

BESTIL ALGEBEHANDLING
Vores algemiddel kan bruges på alle slags tage, murværk, træværk og fliser.

Ring mig op