Algebehandling • tagmaling • facadeservice

FACADERENOVERING TIL PRIVAT OG ERHVERV

Afspejler din facade det, den fortjener?
Facaden er hjemmets og virksomhedens ansigt ud af til. Halter udseendet eller førstegangsindtrykket, så kontakt Flot-Facade og få en gennemført facaderenovering, som forener både økonomi og æstetik. Vi er en foretrukken samarbejdspartner ved renovering og behandling af facader og servicerer både private husejere, virksomheder, samt bolig- og grundejerforeninger i hele Øst-, Nord- og Midtjylland. Uanset din udfordring, så har vi mandskabet, ekspertisen og prisen der matcher behovet. Vores know-how og konkurrencedygtige priser gør det billigt at bo flot.

Hos Flot-Facade renoverer, renser og efterbehandler vi alle typer af facader og belægninger. Vores erfarne håndværkere og facadespecialister klarer alt fra mindre renoveringsopgaver til komplette facadeløsninger med alt fra afrensning, algebehandling, graffitiværn, fugtimprægnering samt en række øvrige facadeservices. Vi anvender udelukkende miljøgodkendt renseudstyr og skånsomme produkter, så hverken tag, mur- og træværk eller fliser tager skade. Til gavn for din ejendom og miljøet.

Vi tilbyder desuden en række faste aftaler med vores facadeabonnement, hvor vi varetager alt fra vask af solceller, algebehandlinger samt vinduespolering. Kontakt Flot-Facade og hør nærmere om dine muligheder.

FACADERENS

Vores mobile højtryksanlæg renser alle typer facader både for snavs eller løst sidden puds i forbindelse med renoveringMed tiden bliver alle overflader ramt af trafikfilm, snavs, mos, lag og forskellige alger som gør at facaden fremstår beskidt og kedelig.Der findes forskellige måde at fjerne disse belægninger igen.

Vi har forskellige muligheder for at løse opgaven, bl.a. ved at påføre en sæbe, kemisk afrensning, hevdansrensning eller våd sandblæse facaden. Dette kan med fordel gøres på mange typer af overflader med et passende arbejdstryk i forhold til materialet, og påny give facaden et nyt og rent udtryk.

IMPRÆGNERING

Ved at beskytte ejendommen mod vand og fugt, opnår du en lang række fordele: Du mindsker vedligeholdelsesudgifter markant, forlænger levetiden på byggeriet, forbedrer indeklimaet og skærer ned på varmeforbruget.

Forudsætningen for en effektiv overfladebehandling er, at byggematerialet er renset, tørt og sugende. Vi har forskellige metoder til at rense facader og andre overflader, så det efterfølgende er muligt at opnå høj effektivitet gennem selve imprægneringen. Ved at imprægnere nedsætter du samtidig boligens varmeforbrug, da den vandafvisende effekt mindsker murværkets evne til at absorbere fugten. Hvis bare isoleringen i murværket indeholder 4% fugt bliver isoleringsevnen nedsat med 50%.