Fliserens

Vil du have dine fliser til at se godt ud som nye i årevis? Leder du efter imprægneringsprodukter, der beskytter dem mod snavs, pletter og fugt? Hvis ja, er dette blogindlæg til dig! Læs videre for at finde det bedste imprægnering til fliser.

Gå direkte til listen over bedste imprægning til fliser

Forskellige typer af imprægneringsmidler

Et af de vigtigste aspekter ved fliseimprægnering er at vælge den rigtige type imprægneringsmiddel.

Når du vælger et imprægneringsmiddel, er det vigtigt at overveje, hvilken type flise du arbejder med. For eksempel, hvis du bruger keramiske fliser udendørs, har du brug for et middel, der er designet til at afvise både vand og snavs.

Til sidst, når du vælger et imprægneringsmiddel, er det vigtigt at overveje, hvor nemt det er at påføre, og hvor længe det vil vare, før det skal påføres igen. Forskellige midler har forskellige anbefalede påføringsmetoder og levetider, så sørg for at læse producentens anbefalinger omhyggeligt, før du foretager dit valg.

Inden du påfører flise imprægnering

Inden du imprægnere dine fliser, er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser. For det første skal du tænke over hvor gamle dine fliser er. Med nye fliser (0-1 år), kan du i de fleste tilfælde bruge imprægnering med det samme. Mens ældre fliser skal komplet rengøres inden de er en god idé at bruge fliseimprægnering.

Start med at bruge lidt ad gangen og se hvordan dine fliser reagere, hvis de ikke er rengjort ordentligt, vil imprægneringen ikke virke korrekt.

Sådan bruger du imprægnering til fliser

Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang med at imprægnere dine fliser? Det er forholdsvis simpelt. Du skal dog sikrer dig at du rengøre dine fliser først.

Derudover skal du sørge for at lave en god algebehandling af fliser. Sørg for at fliserne er tørre og komplet rengjort. Herefter kan du gå i gang med imprægneringen af fliser. Det er vigtigt at du gør det en dag hvor fliserne har mulighed for at tørre, gerne i minimum 24 timer.

Sørg for at dække hele terasse-/flisearealet. Brug evt. en malerpensel, tryksprøjte eller børste for at gøre opgaven nemmere. Vær grundig, det skal ikke gå hurtigt, da en grundig imprægnering er den eneste måde at gøre det på.

Fordel blandning i et tyndt lag, sørg for ikke at bruge for meget. Det er dog vigtigt at det trænger godt ind og dækker hele området, der skal imprægneres.


Vi har samlet nogle af de bedste muligheder. Her finder du et par af de bedste imprægnering til fliser som kan bruges udendørs:

Neutralon flise imprægnering

Med denne flise imprægnering fra Neutralon, får du et dansk produceret produkt. Der er fokus på pris og kvalitet. En 5 L’s dunk dækker op til 35 kvm, hvilket vil ofte vil være nok.

Dette produkt trænger godt ind i flisen og forhindre fugt og frost i at gennemtrænge både fliser og murer. Her får du rigtig meget for pengene og den vil helt sikkert opfylde dit behov.

Neutralon flise imprægnering

9 out of 10
Pris
9 out of 10
Brugervenlighed
9 out of 10
Effekt
9 out of 10

Fordele

God pris og kvalitet

Dansk produceret

Nemt at bruge

Borup’s fliseimprægning

Flise imprægnering fra borup er den mest populære på markedet. Denne kan købes i de fleste byggemarkeder og er ofte på tilbud op til foråret.

Med dette produkt får du god holdbarhed og et kvalitets produkt som holder til de meste slags vejr og de fleste slags fliser.

*Følg producentens anvisninger*

flex-seal

Flexi-seal er lavet ud fra en professionel standard, derfor kan du opleve en højkvalitets produkt. Den holder til flere 5-8 kvm pr. liter. Dette produkt bruges også af firmaer, men henvender sig også til private.

Prisen vil være lidt højere på dette produkt og du vil ofte kunne klare dig med billigere alternativer. Men hvis du ikke går på kompromis med kvalitet, kan dette være noget for dig.

Flex-Seal

8.7 out of 10
Pris
7 out of 10
Brugervenlighed
9 out of 10
Effekt
10 out of 10

Fordele

Proffesionel kvalitet

Mange kvm pr. liter

Konklusion: Hvilken er den bedste imprægnering til fliser?

Vi har skitseret nogle af vores favoritter på markedet indenfor flise imprægnering. Der findes dog masser af andre gode produkter. I dit lokale byggemarked vil du finde flere gode mærker. Den velkendte Borup fliseimprægnering er stadig et hit blandt mange forbrugere. Dette er ikke uden grund, den er også blandt de bedste på markedet.

I dette indlæg har vi dog fokuseret på nogle måske mere “ukendte” alternativer, som kan det samme og som du på tilbud kan finde til en bedre pris. I sidste ende oplever vi at samtlige produkter på det danske marked er rigtig gode til husbehov.

Hvis du har kigget nærmere på hvordan man selv laver en fliserens, men er i tvivl om du vil kaste dig ud i det – Så få et uforpligtende tilbud på en komplet rensning af din fliseterasse. Det kan ofte betale sig på længere sigt og det kan være billigere end du tror.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan påføres fliseimprægnering?

Imprægneringen påføres med en tyrksprøjte, blødbørste eller malerpensel

Hvad koster fliseimprægnering?

Du vil kunne finde forskellige prisleje, omkring 100-300 kr. for 5L

Er imprægnering godt?

Imprægnering er vigtig, hvis du vil holde dine fliser i mange år. Der kan opstå store skader, hvis fliserne ikke er imprægnere og ordentligt behandlet.

Categories:

Tags:

Comments are closed