Algebehandling • tagmaling • facadeservice

Få fjernet alger og mos fra tag, fliser og facade

Algebehandling løfter ikke kun husets udseende, men kan forlænge tagets og facadens levetid med flere år. For alger og mos er ikke kun et grimt syn, men er samtidig organiske og hårdføre materialer, som aktivt nedbryder tag og belægning dag for dag. Hos Flot-Facade tilbyder vi effektiv og grundig algebehandling med virkningsgaranti fra kun 973,00 kr inkl. moms.

– Bestil algebehandling –

Hos Flot-Facade udfører vi algebehandling og algebekæmpelse på alle slags tage, facader, mur- og træværk samt flisebelægninger. Vores grundige behandlinger nedbryder alt fra synlige alger, mosbelægning til aflejringer, så I er garanteret et perfekt slutresultat med en flot og genskabt overflade.

Derfor skal du algebehandle dit tag

Én ting er udseende, en anden er nedbrydning. På overfladen ser mos og algers grøn/gullige/rødlige og sorte skær trist og grimt ud, men mere alvorligt er skaden som algerne påfører taget eller facaden. Ignoreres organisk belægning på taget, så har mos og alger ideelle vilkår for at skyde rødder i tagpladerne og binde fugt og snavs. Jo længere tid belægningen består, jo mere sårbar er taget overfor vandskader og frostsprængninger i tagpladerne. Hos Flot-Facade udfører vi algebehandling som både nedbryder og forebygger, så du er sikret en optimal løsning nu-og-her og på den lange bane.

Vi fjerner mos og alger på følgende typer tage:

  • Tegltag
  • Bølge- og tagpap
  • Skiffertag
  • Betontag
  • Eternittag
  • Stålplader
Sådan foregår algebehandling af tag

Vores specialdysse, med en rækkevidde på op til 8m uden brug af lift, påfører et lag algedræbende væske, som trænger ind i algerne og mosset og dræber det organiske lag. Vores algemiddel tager både gule, grønne og grå alger og er komplet harmløst overfor tagplader, vinduer samt mur- og træværk.

Den fulde effekt af algebekæmpelsen ses først efter 6-8 måneder, men synlige forandringer ses allerede efter få dage. Det endelige resultat afhænger af mængden/tykkelsen af alger og mos, som gradvist nedbrydes og skylles af taget i takt med nedbør.

NB. Vi udfører kun algebehandling i varmt og tørt vejr og ved temperaturer over 5°, for at sikre bedst mulige resultat.

Abonnement på algebehandling

Få algebehandlet dine fliser og tag hvert eller hvert andet år med et algeabonnement hos Flot-Facade. Så behøver du ikke at bestille os og du får automatisk op til 15% på regningen.

BESTIL ALGEBEHANDLING
Vores algemiddel kan bruges på alle slags tage, murværk, træværk og fliser.

Ring mig op